trikralova_sbirka

Tříkrálovou sbírku pořádá každoročně Charita Česká republika. Úspěch celé sbírky závisí na aktivitě tisíců lidí ve všech koutech republiky, často i v obcích o několika desítkách obyvatel.

Pozvěte ONLINE koledníky dál až DO KONCE DUBNA na www.trikralovasbirka.cz  nebo viz. níže,  poslechněte si písničku a vychutnejte si koledu s našimi online koledníky. Neváhejte přispět i drobnou částkou. Stejně jako u příspěvků do pokladničky i při online koledě platí, že KAŽDÁ KORUNA POMÁHÁ. Děkujeme mnohokrát za Vaši štědrost.

Děkujeme všem za podporu letošní Tříkrálové sbírky. Pokud byste však chtěli přispět i nadále, vězte, že TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA LETOS JEŠTĚ NEKONČÍ. Přispět lze ONLINE AŽ DO KONCE DUBNA. Podporujme Tři krále i nadále.

Jak můžete přispět na Tříkrálovou sbírku 2021?

tri_kralove-1

ONLINE koleda

Na webu www.trikralovasbirka.cz jsme pro vás připravili ONLINE koledu.

DAROVAT ONLINE

Zažijte radostné chvíle při zpěvu koledy, přijměte požehnání a darujte do ONLINE kasičky. Při darování napište vyberte Tábor a dar pošlete naší Charitě.

tri_kralove-5

Přispějte přes účet přímo

Farní charitu Tábor můžete podpořit bankovním převodem nebo hned a tady, zasláním platby přes vaši mobilní bankovní aplikaci.

tříkrálový sbírkový účet:

Variabilní symbol FCH Tábor:
77702026

QR kód

Děkujeme Vám a přejeme požehnaný rok 2021.

Kontaktujte nás:

Ing. Bc. Adéla Novotná, DiS.

Tel.: 381 255 998, 734 139 383
projektová manažerka, koordinátorka Dobrovolnického centra a Tříkrálové sbírky