Kde pomáhá Tříkrálová sbírka
14. června 2022 Z Charity Tábor

Kde pomáhá Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka sice probíhá vždy v lednu, ale vybrané peníze pomáhají během celého roku. Nyní pomáhají mamince samoživitelce Lucii. 

Lucie žije společně se svými dětmi Honzíkem a Aničkou. Lucie si prošla nelehkým partnerským životem, plný strastí a utrpení. Osud se s ní ani poté příliš nemazlil. Jejímu synovi Honzíkovi byla diagnostikována porucha autistického spektra. Protože Honzík potřebuje zvláštní péči a specifický přístup, musí mu být Lucie stále nablízku, z tohoto důvodu se ji nedaří najít stále zaměstnání. I přes tyto své útrapy se Lucie rozhodla pomáhat i dalším lidem, kteří potřebují pomoci a stala se dobrovolníkem Charity Tábor. Lucie tak nezištně pomáhá tam, kde je potřeba.
 
V této pro všechny nelehké době plné zdražování se dostala Lucie do finančních potíží, které nastaly při zrušení dodavatele energie. Jsme rádi, že jí můžeme oplatit její dobro a pomoci zase my jí. Peníze z Tříkrálové sbírky pomohou Lucii překonat její finanční potíže a Lucie se bude zase plně moci věnovat svým dětem Honzíkovi a Aničce, kteří ji velice potřebují. 
 
 
Děkujeme tímto všem štědrým dárcům, kteří se s námi zapojují do Tříkrálové sbírky a jejich peníze tímto dále pomáhají.

Ing. Bc. Adéla Novotná DiS.

ekonomka
Tel.: 734 139 383 E-mail: W_rvRWdgchGxRYUSa8oy8W7%WkvDRW7r