Kde bude pomáhat výtěžek z Tříkrálové sbírky 2021

děkovací modifikace 1

Tříkrálová sbírka na Táborsku pomáhá tam, kde je jí v Táboře nejvíce potřeba.

Letošní sbírka byla jiná než ta, na kterou jsme byli kdy zvyklí. Tří králové letos nemohli vyjít do ulic, ale poprali se s Covidou situací statečně. Své dárce hledali bez fyzického kontaktu a požehnání, a to buď pomocí statických kasiček, které byly rozmístěny po Táboře a jeho okolí, anebo virtuální cestou pomocí online koledy. Právě díky Vám dárcům, Tři králové vykoledovali více než 150 000, které budou v roce 2021 pomáhat tam, kde je to potřebné. Vykoledované peníze budou letos pomáhat:

• Matce samoživitelce ve hmotné a sociální nouzi,
  • Při zkvalitnění sociálních služeb v rámci Farní charity Tábor,
  • Podpoře a rozvoji Dobrovolnického centra Farní charity Tábor,
  • Při rozvoji nových sociálních služeb v rámci Farní charity Tábor,
  • a dalším sociálním službám nacházející se na území Táborska.

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se i letos zapojili do Tříkrálové sbírky. Věřte, že každá Vaše koruna nadále pomáhá. Pokud byste chtěli i nadále přispět, a pomoci tak našim záměrům využijte prosím QR platbu níže nebo bankovní účet s naším variabilním symbolem také níže.

Jak můžete přispět na Tříkrálovou sbírku 2021?

tri_kralove-1

ONLINE koleda

Na webu www.trikralovasbirka.cz jsme pro vás připravili ONLINE koledu.

DAROVAT ONLINE

Zažijte radostné chvíle při zpěvu koledy, přijměte požehnání a darujte do ONLINE kasičky. Při darování napište/vyberte Tábor a dar pošlete naší Charitě.

tri_kralove-5

Přispějte přes účet přímo

Farní charitu Tábor můžete podpořit bankovním převodem nebo hned a tady, zasláním platby přes vaši mobilní bankovní aplikaci.

tříkrálový sbírkový účet:

Variabilní symbol FCH Tábor:
77702026

QR kód

Děkujeme mnohokrát za Vaši štědrost.